Karlovačka banka preuzela Ilirika vrijednosne papire

Bez autora
May 10 2010

Poslovanje brokerskoga društva Ilirika vrijednosnih papira od jučer se odvija u sklopu Karlovačke banke koja je preuzimanjem ojačala svoje investicijsko poslovanje. Banka je tek netom prije akvizicije obznanila transakciju o kojoj se govori od ožujka pošto je slovenska Ilirika objavila povlačenje iz brokerskoga poslovanja u Hrvatskoj. Pad prosječnih mjesečnih volumena s prošlogodišnjih 16 milijuna kuna na 10 milijuna kuna na početku ove godine bio je temeljni razlog da Ilirika Investments "odsiječe" ovaj dio svoga poslovanja. Karlovačka je banka, pak, prošireni sektor investicijskog bankarstva smjestila na novu zagrebačku adresu te o tome obavijestila svoje i Ilirikine klijente. Najavljuju unapređivanje razine usluga internetskim trgovanjem, upravljanjem portfeljom i trgovanjem na stranim tržištima. Klijentima će ubuduće o trendovima na domaćem i stranim tržištima kapitala te gospodarskim kretanjima u zemlji, regiji i svijetu slati periodične e-izvještaje.

Karlovačka banka preuzela Ilirika vrijednosne papirePoslovanje brokerskoga društva Ilirika vrijednosnih papira od jučer se odvija u sklopu Karlovačke banke koja je preuzimanjem ojačala svoje investicijsko poslovanje.

Banka je tek netom prije akvizicije obznanila transakciju o kojoj se govori od ožujka pošto je slovenska Ilirika objavila povlačenje iz brokerskoga poslovanja u Hrvatskoj.

Pad prosječnih mjesečnih volumena s prošlogodišnjih 16 milijuna kuna na 10 milijuna kuna na početku ove godine bio je temeljni razlog da Ilirika Investments "odsiječe" ovaj dio svoga poslovanja.

Karlovačka je banka, pak, prošireni sektor investicijskog bankarstva smjestila na novu zagrebačku adresu te o tome obavijestila svoje i Ilirikine klijente. Najavljuju unapređivanje razine usluga internetskim trgovanjem, upravljanjem portfeljom i trgovanjem na stranim tržištima. Klijentima će ubuduće o trendovima na domaćem i stranim tržištima kapitala te gospodarskim kretanjima u zemlji, regiji i svijetu slati periodične e-izvještaje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik